ȘTIRI:


Vă rugăm așteptați. Harta se încarcă.

SPRIJINĂ PROIECTUL!


Ți-a plăcut proiectul? Vrei să ne ajuți să îl facem cunoscut în toată țara?

Donează aici!


Titular: Asociația Platforma Inițiativa România

UniCredit Bank
Cod IBAN:
RON: RO57BACX0000001313130001
EUR: RO30BACX0000001313130002
USD: RO03BACX0000001313130003


Acceptăm donații prin Paypal:


Și de asemenea poți redirecționa 2% din Impozitul pe venit.

Persoanele fizice și persoanele fizice autorizate care obțin venituri impozabile au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private [Baza legală: art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal].

Facilitatea fiscală constă în dreptul plătitorului de taxe de a decide asupra destinației unei sume achitate de acesta către bugetul de stat în anul anterior. Contribuabilul poate solicita statului să vireze 2% din impozitul achitat de el.

2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din câștigul net anual din operațiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe baza de contract, și orice alte operațiuni de acest gen.

Această donație nu costă nimic contribuabilul! Doar un formular de completat și de depus la Fisc.

Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă va rămâne să fie gestionată de stat.

Formularul poate fi descărcat aici:

Du vestea mai departe despre proiect!


Folosește una dintre imaginile de mai jos ca să promovezi pe rețelele de socializare. Vrem ca informațiile despre candidați și promisiunile lor electorale să ajungă la cât mai mulți români.

Inițiativa România este o mișcare civică deschisă tuturor cetățenilor care cred în respectarea legii, integritate, competență, solidaritate, responsabilitate și transparență. Inițiativa România acționează ca un catalizator al oamenilor și comunităților care schimbă România – www.initiativaromania.ro

Pentru site-ul tău:Bannere pentru Facebook:
Poză profil:

Bannere profil: